FrivilligCenter Egtved
FrivilligCentrets styregruppe
FrivilligCentre
Fælles Forum
Frivilligrådet
Frivilligt job
Arrangementer
Værktøjskassen
Foreninger og grupper
Mediecenter
Fotos
Links
Kontakt

 


Hvad er  ”Værktøjskassen”

Det er sådanne små reparationer, som håndværkere og andre professionelle ikke kan spilde deres tid på, og som derfor sikkert ikke ville blive udført, da det ville medføre uforholdsmæssige store udgifter i forhold til tiden for reperationen.

Småting, der kan være til gene og ærgrelse, når man er blevet for gammel og svagelig til selv at få dem udbedret, som man selv kunne førhen.

Nogle handy mænd & et par enkelte kvinder har lovet at tage sig af sådanne engangsreparationer.

Har du som pensionist f.eks. ikke en røgalarm, ville det være en god ide at få Værktøjskassens handyman til at skrue en sådan op for dig, det koster kun indkøbet, men det er en rigtig god forsikring, hvor man har brændeovn, ryger eller bruger levende lys.

Det kan være meget forskelligt, hvad Værktøjskassens folk kan hjælpe med, men de udfører ikke hjemmeplejens opgaver, ej heller noget der kræver autoriserede håndværkeres arbejde og heller ikke gentagne opgaver som at passe have. Derimod kan de godt påtage sig at sy en knap i tøjet, hvis dine fingre ikke lystrer nål og tråd længere, eller komme op på en stol for at tage et gardin ned til vask.

Driller stationerne på dit TV, eller er computeren gået i baglås, har Værktøjskassen sikkert også én, der kan hjælpe dig med dette.

Hjælpearbejdet må højest tage 1 time, til gengæld er den gratis på nær udgifter til evt. reservedele, som modtageren af hjælpen selvfølgelig skal udrede.

Frivilligkontoret på Egetoft modtager henvendelser om hjælp fra ”Værktøjskassen”. Det kan ske i kontorets åbningstid, som er alle torsdage mellem kl. 10-12 tlf. 5048 5290. Man kan selvfølgelig også rette henvendelse personligt på Frivilligkontoret i samme tidsrum eller pr. mail:  egtvedfri@gmail.com

Frivilligkontoret vil så prøve at finde en frivillig, der kan påtage sig opgaven. 

Den frivillige ringer dig derefter op, præsenterer sig og aftaler en tid for besøget. Når han eller hun  kommer  aftaler I, om det er en opgave, den pågældende kan og vil udføre. Du skal betale for eventuelle reservedele, men ellers er hjælpen gratis.

Når opgaven er udført bedes du kvittere i den medbragte servicebog - og måske giver du en kop kaffe som tak for hjælpen.

Værktøjskassens handy mænd:


Ågård - Gravens området:    
Børge Christensen

Diverse opgaver

 
Jøm Hedelund

Rollator, kørestole

NB. rekvireres via Plejecenter Aagård på tlf. 76 81 75 03