FrivilligCenter Egtved
FrivilligCentrets styregruppe
FrivilligCentre
Fælles Forum
Frivilligrådet
Frivilligt job
Arrangementer
Værktøjskassen
Foreninger og grupper
- Egtvedgruppen
- Kræftens Bekæmpelse
- Røde Kors
- Ældre Sagen
- Danske Seniorer, Egtved
- Scleroseforeningen
- MandagsCafeen
Mediecenter
Fotos
Links
Kontakt
 

Scleroseforeningen

Scleroseforeningen støttes af omkring 60.000 medlemmer og bidragydere. Vi favner bredt indenfor områderne forskning, oplysning og patientstøtte. Vi har sekretariat i Valby, men er landsdækkende med 51 lokalafdelinger fordelt over hele landet samt Færøerne.
Vi er en demokratisk forening, med lokalt valgsystem og omkring 1000 frivillige, der har valgt at være aktive i arbejdet for de ca. 12.500 mennesker, der lider af sclerose i Danmark.
I Scleroseforeningen er vi ca. 800 frivillige, som hjælper med til at gøre livet lettere for mennesker med sclerose. Frivillige er både personer med sclerose, pårørende eller personer som blot har lyst til at give en hjælpende hånd for at støtte en god sag.  For alle frivillige gælder, at man går til opgaven af lyst - altså fordi man kan lide at udføre det stykke arbejde, man nu har meldt sig til, og at arbejdet udføres ulønnet. 
Scleroseforeningens ledende organer – Delegeretforsamling, Hovedbestyrelse og alle fagudvalgene – består 100 % af frivillige. Derudover sikrer frivillige lokalt over hele landet et meget højt aktivitetsniveau.

Scleroseforeningens lokalafdeling i Vejle Kommune er et mødested for scleroseramte, deres pårørende og øvrige medlemmer.
Det er foreningens formål at sikre det bedst mulige kendskab til sygdommen. Scleroseforeningen arbejder også for at fungere som bindeled mellem den enkelte sclerosepatient og forskellige offentlige instanser. Således engagerer foreningen sig i lokalpolitik.
Der afholdes arrangementer hver måned med skiftende indhold – oplysende, underholdende og socialt.

Lokalfmd. Kristian Hansen
Ringparken 16, 7323 Give
nkh16@stofanet.dk
-----------------------------

Oplysende Pjece